Ravintola- ja kokouspalvelut

Lounas Borella

  • Viikoittain vaihtuva lounaslista
  • Avoinna ma–pe 11–14

Ravintola- ja kokoustilojen tiedustelut: 

044-907 5396
ravintola.bore@turku.fi

Boren tilat soveltuvat mainiosti kokoustamiseen ja neuvotteluiden pitämiseen.

Borella on sulassa sovussa perinteikäs tunnelma ja ajanmukainen kokoustekniikka. Borella on kaikkialla langaton nettiyhteys.
Laivassa on useita tyylikkäitä, perinteitä kunnioittavia tiloja erilaisten juhla-, kokous- ja herkutteluhetkien järjestämiseksi. Iltaisin ja viikonloppuisin Laivahostel S/S Boren ravintolat toimivat tilausravintoloina. Yksityistilaisuuksien takuumyynti 2000€. Lähetämme teille mielellämme tarjouksen menutoiveenne huomioiden. Yhteydenotot: ravintola.bore@turku.fi. Kokoustilojen vuokraukset ja niiden yhteyteen tilatut kahvitukset onnistuvat hyvin myös iltaisin, ilman takuumyyntiä. 

À la carte Kotka

Ravintola À la carte Kotkassa asiakaspaikkoja on 70 ja sen tyylikäs tila on erinonomainen mieleenpainuvien juhlien järjestämiseen. Ravintola toimii tilausravintolana yksityistilaisuuksia varten. Ravintola À la carte Kotka sijaitsee laivan neljännellä kannella. Iltaisin ja viikonloppuisin takuumyynti 2000€

Buffet Kristina

Ravintola Buffet Kristinassa tarjoillaan hostellin vieraille aamupalaa joka päivä. Aamupalaa on tarjolla arkisin klo 6.30-10.00 ja viikonloppuisin klo 6.30-10.30. Aamupalalle ovat tervetulleita kaikki hintaan 8,50 €/hlö. Majoituksen hintaan kuuluu aamupala.
Arkisin lounas tarjoillaan klo 11.00-14.00

Ravintola on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten ja asiakaspaikkoja on yhteensä 108. Buffet Kristiina sijaitsee laivan neljännellä kannella, hostellin vastaanoton välittömässä läheisyydessä. Iltaisin ja viikonloppuisin minimihenkilömäärää yksityistilaisuuksissa 50 henkilöä/takuumyynti 2000€. 

Ravintola Buffet Kristinassa tarjoillaan myös kokousasiakkaiden lounaat ennakkotilauksesta. Ravintola on monikäyttöinen ja siellä pystyy helposti toteuttamaan mm. erilaisia teemailtoja. 

Manöver & Anchor Bar

Manöver & Anchor Bar ovat hieno, nostalginen paikka järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Manöver Bar on merihenkinen tila rentoihin tilaisuuksiin ja sieltä löytyy 150 asiakaspaikkaa. Manöver ja Anchor Bar soveltuvat hyvin yksityistilaisuuksien järjestämiseen, minimihenkilömäärä 50 henkilöä/takuumyynti 2000€. 

Anchor Bar toimii arkisin kokoustilana ja on viikonloppuisin varattavissa yksityiskäyttöön.

Regina-salonki & Oskarshamn-kabinetti

Laivan salonki-ja kabinettitilat soveltuvat kokouksiin ja neuvotteluihin. Kokouskahvitukset on tilattavissa kabinettiin.

Regina-salongissa on tilaa 12 henkilölle.
Oskarshamn-kabinetissa on tilaa 4 henkilölle.
Oskarshamn-kabinetin voit vuokrata itsellesi työtilaksi arkipäivisin hintaan 10€/päivä. Klo 8-16. Varaukset täältä.

Tervetuloa päällystön tiloihin Regina-salonkiin ja Oskarshamn-kabinettiin!

Baltic-sali

Baltic-sali on tilava kokous-ja konferenssitila. Sali soveltuu hyvin esimerkiksi messujen ja näyttelyiden järjestämiseen. Teatterimuodossa (ilman pöytiä) Baltic-saliin sopii 80 henkilöä ja luokkamuotoon (pöytien kanssa) 50 henkilöä.

Salin tekniikka

  •     Video/data-projektori
  •     Valkokangas
  •     Wlan
  •     Fläppitaulu
  •     Äänentoisto

Café Navigare

Café Navigare on viihtyisä kesäkahvila Bore-laivan takakannella. Café Navigare avoinna kesäisin ja talvisin kiinni. 

Kesäkahvilan yhteydessä olevat kansitilat toimivat terassina, jossa voit nauttia kahvilan tarjoiluita ja kesästä. Kesäkahvilassa tarjoillaan raikkaita virvoitusjuomia, mietoja alkoholituotteita, suolaisia sekä makeita leivonnaisia, unohtamatta Boren klassikkoa; katkarapuleipää. Kesäkahvilassamme on anniskeluoikeudet.