Ravintola- ja kokouspalvelut

Lounas Borella

  • Viikoittain vaihtuva lounaslista
  • Avoinna ma–pe 11–14

Ravintola- ja kokoustilojen tiedustelut: 

040 4823 529
ravintola.bore@turku.fi

Bore ja Boren tilat soveltuvat mainiosti kokoustamiseen ja neuvotteluiden pitämiseen. Ravintolat toimivat tilausravintoloina. Arkisin tarjoillaan lounas klo 11.00-14.

Borella on sulassa sovussa perinteikäs tunnelma ja ajanmukainen kokoustekniikka. Borella on kaikkialla langaton nettiyhteys.
Laivassa on useita tyylikkäitä, perinteitä kunnioittavia tiloja erilaisten juhla-, kokous- ja herkutteluhetkien järjestämiseksi.

À la carte Kotka

Ravintola À la carte Kotkassa asiakaspaikkoja on 70 ja sen tyylikäs tila on erinonomainen mieleenpainuvien juhlien järjestämiseen. Ravintola toimii tilausravintolana yksityistilaisuuksia varten. Ravintola À la carte Kotka sijaitsee laivan neljännellä kannella.

Buffet Kristina

Ravintola Buffet Kristinassa tarjoillaan hostellin vieraille aamupalaa joka päivä. Aamupalaa on tarjolla arkisin klo 6.30-10.00 ja viikonloppuisin klo 6.30-10.30. Aamupalalle ovat tervetulleita kaikki hintaan 8,50 €/hlö. Majoituksen hintaan kuuluu aamupala.
Arkisin tarjoillaan lounas klo 11.00-14.

Ravintola on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten ja asiakaspaikkoja on yhteensä 108. Buffet Kristiina sijaitsee laivan neljännellä kannella, hostellin vastaanoton välittömässä läheisyydessä. 

Ravintola Buffet Kristinassa tarjoillaan myös kokousasiakkaiden lounaat ennakkotilauksesta. Ravintola on monikäyttöinen ja siellä pystyy helposti toteuttamaan mm. erilaisia teemailtoja. 

Manöver & Anchor Bar

Manöver & Anchor Bar ovat hieno, nostalginen paikka järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Manöver Bar on merihenkinen tila rentoihin tilaisuuksiin ja sieltä löytyy 150 asiakaspaikkaa.

Anchor Bar toimii arkisin kokoustilana ja on viikonloppuisin varattavissa yksityiskäyttöön.

Regina-salonki & Oskarshamn-kabinetti

Laivan salonki-ja kabinettitilat soveltuvat kokouksiin ja neuvotteluihin. Kokouskahvitukset on tilattavissa kabinettiin.

Regina-salongissa on tilaa 12 henkilölle.
Oskarshamn-kabinetissa on tilaa 6 henkilölle.

Oskarshamn-kabinetin voit vuokrata itsellesi hintaan 50€/päivä. Klo 8-16. Varaukset täältä.
 

Tervetuloa päällystön tiloihin Regina-salonkiin ja Oskarshamn-kabinettiin!

Baltic-sali

Baltic-sali on tilava kokous-ja konferenssitila. Sali soveltuu hyvin esimerkiksi messujen ja näyttelyiden järjestämiseen. Teatterimuodossa (ilman pöytiä) Baltic-saliin sopii 80 henkilöä ja pöytien kanssa luokkamuotoon 50 henkilöä.

Salin tekniikka

  •     Video/data-projektori
  •     Valkokangas
  •     Wlan
  •     Fläppitaulu
  •     Äänentoisto

Café Navigare

Café Navigare on viihtyisä kesäkahvila Bore-laivan takakannella. Café Navigare avoinna kesäisin ja talvisin kiinni. 

Kesäkahvilan yhteydessä olevat kansitilat toimivat terassina, jossa voit nauttia kahvilan tarjoiluita ja kesästä. Kesäkahvilassa tarjoillaan raikkaita virvoitusjuomia, mietoja alkoholituotteita, suolaisia sekä makeita leivonnaisia, unohtamatta Boren klassikkoa; katkarapuleipää. Kesäkahvilassa A-oikeudet.

Asiasanat: