Restauranger

Förfrågningar om restaurang- och konferenslokalerna 

+ 358 44 907 5396
ravintola.bore@turku.fi

Restaurangerna på S/S Bore fungerar som beställningsrestauranger.

Ombord finns flera eleganta utrymmen, inredda med respekt för traditioner, som lämpar sig för olika slags fester, konferenser och festmåltider.

Förfrågningar om restaurang- och konferenslokalerna samt bokning: ravintola.bore@turku.fi

À la carte Kotka

Restaurang À la carte Kotka har 70 kundplatser och dess stiliga inredning lämpar sig utmärkt för att ordna minnesvärda fester. Restaurangen fungerar som beställningsrestaurang för privata tillställningar. Restaurang À la carte Kotka finns på fartygets fjärde däck.

Buffet Kristina

I restaurang Buffet Kristina serveras varje dag frukost åt hostelets gäster. Frukosten serveras vardagar kl. 6.30–10.00 och helger kl. 6.30–10.30. Alla är välkomna på frukost till priset 8,50 €/person. Övernattningens pris inkluderar frukost.

Restaurangen kan hyras för privata tillställningar och har sammanlagt 108 kundplatser. Kristina finns på fjärde däck, i receptionens omedelbara närhet.

I restaurang Buffet Kristina serveras även konferensgästernas lunch enligt förhandsbeställning. R

estaurangen kan användas för många olika ändamål och där kan man enkelt ordna till exempel olika temakvällar.

Manöver & Anchor Bar

Manöver & Anchor Bar är en vacker, nostalgisk plats som lämpar sig för olika slags tillställningar och evenemang. Manöver är ett rum med marint tema för avslappnade tillställningar och där finns 150 kundplatser.

Anchor Bar fungerar på vardagar som konferenslokal och kan på helgerna bokas för privata tillställningar.

Salongen Regina & kabinettet Oskarshamn

Fartygets salong och kabinett lämpar sig för konferenser och förhandlingar. Konferenskaffe kan beställas till kabinettet.

Salongen Regina har plats för 12 personer.

Kabinettet Oskarshamn har plats för 6 personer.

Välkommen till befälsutrymmena salongen Regina och kabinettet Oskarshamn!

Balticsalen

Balticsalen är en rymlig mötes- och konferenslokal. Salen lämpar sig utmärkt för till exempel mässor och utställningar. I teaterutformning (utan bord) lämpar sig Balticsalen för 80 personer och med bord i klassrumsutformning för 50 personer.

Salens teknik

  • Video/dataprojektor
  • Filmduk
  • Wlan
  • Blädderblock
  • Ljudåtergivning

Café Navigare

Café Navigare är ett trivsamt sommarcafé på fartyget Bores bakre däck. Café Navigare håller öppet på sommaren och är stängt vintertid. 

Däcket invid sommarcaféet fungerar som terrass där du kan njuta av sommaren och caféets utbud. Sommarcaféet erbjuder friska läskedrycker, svaga alkoholhaltiga produkter, salta och söta bakverk, och inte att förglömma Bores klassiker; räksmörgås. Sommarcaféet har A-rättigheter.

Nyckelord: